Ozon therapie

De ozonzuurstoftherapie is het meest ontspannende onderdeel van de methode. Je zit heerlijk 20 minuten in een aangenaam verwarmde (37 graden) cabine. Ozonzuurstof zorgt voor een betere doorbloeding en de verwerking van afvalstoffen wordt gestimuleerd.

Lees verder

TFM Cabine

De bewegingstherapie vindt plaats in een speciale, verwarmde (37 graden) en doorzichtige cabine. De bewegingen worden liggend uitgevoerd, je rug en gewrichten worden op deze manier ontlast en tegelijkertijd is een groot scala aan oefeningen mogelijk, waarmee je zeer effectief aan je lichaam werkt.

Lees verder

Voedingsadvies

Gedurende de gehele kuur begeleiden de personal coaches van Women’s Line je uiterst professioneel. Niet alleen bij het uitvoeren van de oefeningen in de TFM cabine, maar ook bij het geleidelijk aanpassen van je eet en leef patroon. Wij geloven niet in wonderen of crash- diëten. Maar wij geloven wel in resultaat.

Lees verder

Compressie therapie

Compressietherapie is een op luchtdruk werkend lymfedrainage systeem. Deze passieve therapie stimuleert het metabolisme en zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie en verbeterde lymfestroom. Resultaat: omvang en cellulite vermindering èn een gezonder lichaam.

Lees verder

RF therapie

Radiofrequentie zijn elektromagnetische golven. De ICEwrap werkt op basis van radiofrequentie met een heel hoog vermogen.
Wanneer deze golven de huid binnendringen worden ze omgezet in warmte-energie. Externe koeling zorgt ervoor dat het huidoppervlak wordt beschermd.

Lees verder

Pluspunten

Op verantwoorde wijze gewicht verliezen

Natuurlijke figuurcorrectie door gericht afslanken bij taille, buik, heupen, dijen en andere probleemzones.

Geen Shakes

Bij ons geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties…………maar wel praktische handreikingen en tips.

Vermindering van cellulitis

Steviger huid- en spierweefsel en een gladdere frisse huid.

Meer Conditie

Door de combinatie van oefeningen en ozon therapie zul je meer energie en een grotere vitaliteit ervaren.

28 jaar ervaring

Monique heeft 28 jaar ervaring met de methode en weet daardoor exact wat je nodig hebt. 

Doelbepaling en Evaluatie

Tijdens het intakegesprek krijg je een persoonlijk advies aan de hand van een complete figuuranalyse.

Professionele Begeleiding

Onze personal coaches letten altijd op o.a. je houding, ademhaling, spieraanspanningen en op het juist uitvoeren van de bewegingen. Alleen zo kan de afname gericht, veilig en effectief plaats vinden.

Over Women's Line

Speciaal voor de vrouw bieden wij je een compleet concept om onder persoonlijke begeleiding, in een rustige en ontspannen sfeer, op een veilige en doeltreffende manier af te slanken.

 Nog één keer in je leven afvallen, maar dan wel goed!

Je bent op zoek naar een manier om gezond en snel af te vallen? Heb je overgewicht, en lukt het je maar niet om blijvend af te slanken?

Lees verder

Ervaringen

Vlak na de opening, in september, zag ik een advertentie  Womens line nu ook in Hoogezand. Mijn knop ging ineens om. Dit is wat ik nodig ben. Na overleg met het thuisfront, ben ik mijn strijd tegen de kilo's begonnen. 30 kilo moest lukken, volgens Monique. Even slikkdn. 2x in de week sporten. In het begin vlogen de kilo's en de centimeters er af. Nu 7 maanden later, 23 kilo lichter en 130 cm kwijt. Dankzij de begeleiding van team Hoogezand, trots op mezelf. Nog een paar kilo te gaan. Mijn garderobe al weggedaan. Joepie. Ik ga nog even door. Hoogezand super bedankt en tot donderdag. Zonder jullie was ik niet zover gekomen.

Gonda

< class="moduletable ">

Ina's Blog