Womensline: waar niet alleen aandacht is voor afvallen en "bewust eten" maar ook voor jou als persoon. Nadat je de eerste kilo's kwijt bent dat duwtje in de rug krijgen om dat leuke jurkje of strakkere shirtje te gaan dragen. Womensline daar waar je trots op jezelf wordt!!

Marijke Grave

Ik ben 3 maanden geleden begonnen bij womens line en inmiddels 10 kg kwijt, en dat zonder spierpijn , pijntjes en blessures heerlijk even in de warmte ontspannen en daarna sporten,ondanks mijn tegenwerkende schildklier gaat het allemaal goed en de dames staan altijd klaar met raad en daad!ook als het even tegenzit!! Top!!.

Karin Boomgaarden

Jezelf herpakken !! Je bent aan het goede adres bij het team van Women’s line. Goede begeleiding , prettige sfeer, Je krijgt er veel energie van, het is fijn.

Trees

Ook bij bij 'moest' er iets veranderen maar waar? Nou in Hoogezand; heerlijk! Voel me veel fitter en het bewegen in de cabine gaat zoveel makkelijker dan bv in de sportschool. Ook heb ik geen tot weinig spierpijn en de cm slinken aanzienlijk. Zelfs als ik s'avonds moe ben na een hele drukke dag, naar Womensline ga; heerlijk ontspannen in de ozoncabine en vervolgens ga sporten ben ik er weer helemaal, terwijl je anders op de bank voor de tv zit.... Echt een aanrader!!

Petra Fledderman

Lieve Monique en team, Sporten bij jullie is niet alleen heeeeel warm, maar voelt ook als een warme deken. De persoonlijke aandacht voelt zo goed. Ook als het even niet gaat is er altijd wel een mogelijkheid. Ik heb lange tijd bij jou (Monique) in Delfzijl gesport. Toen je wegging heb ik verschillende andere dingen geprobeerd, maar kwam toch weer bij jou uit. Daarvoor het ik die 2x per week het ritje Hoogezand-Winschoten wel over. Jullie zijn TOP!!!!!!!

Anneke Dik

Na jaren strijd tegen overgewicht heb ik de stap genomen om naar womensline te gaan. De ontvangst was geweldig en ze hebben mij erg gemotiveerd en ben in tussen 40 kilo lichter en 230 cm in omvang. Bedankt dames

Anneke

Fijn team van mensen die je steeds weer weten te motiveren. Het sporten in de warmtecabines is erg fijn en je voelt na afloop echt dat je iets hebt gedaan.

Marleen Pruim-Lankhorst

Na een uitgebreid intake gesprek aan de slag gegaan bij Womens Line in Hoogezand. Al een aantal jaren was ik bezig om wat gewicht kwijt te raken. Bij mij een issue omdat ik een auto-immuun ziekte heb die mijn schildklier vertraagd. Maar na ons gesprek dacht ik; ik ga er nog 1 keer voor! Het sporten in de warmte cabine gaat goed en word zo nodig aangepast naar wat ik aan kan. En het werkt! Het gaat bij mij niet snel, maar ik ben al wat kilo's en centimeters kwijt. Als je er echt voor wilt gaan lukt je dat, in combinatie met de motivatie en kennis van Monique en haar fijne team!

Carolien

Een jaar geleden begonnen met sporten bij womansline en al bijna 30 kg kwijt. Tijdens dit traject kan je gewoon "normaal" eten en sport je 2x in de week. Om de 6keer sporten krijg je nieuwe oefeningen en de begeleiding tijdens dit traject is echt super! Monique en haar team willen het beste uit je halen en mocht het een periode niet zo vlot gaan met afvallen worden er alternatieven in je voeding aangeboden. Tevens is het mogelijk om met extra gewichten te sporten en kan je ervoor kiezen om je nog extra te zweten door folie te gebruiken om het lichaamsdeel waar je meer wil afvallen. Ook is het een stok achter de deur aangezien je 2x per week een weegmoment hebt. Een aanrader voor iedereen die zich niet lekker voelt in haar eigen lichaam!

Yvonne Vos

Zomer 2017, eindelijk mezelf ertoe gezet om bij jullie binnen te lopen voor advies. Al jaren sukkelend met prikkelbare darmklachten, elke dag buikklachten ( arts- en ziekenhuis onderzoeken leveren geen aanwijzende oorzaak). Niet meer wetend wat wel/niet te kunnen eten. Zat niet goed in mijn vel, geen energie en te zwaar. Op advies van vriendin binnen gelopen en een heel fijn gesprek gehad met veel begrip. Na 1 week een aangepast voedingsprogramma gekregen waarmee ik direct aan de slag ben gegaan. Al snel resultaat, minder buikpijn. Na de zomervakantie gestart met Ozon en 2x in de week sporten. Ben nu een half jaar verder en voel me een blij mens. Mijn buikpijn is heel veel minder geworden, ben kg’s kwijt en ik voel me weer energiek. Team Wonen’s line: dank voor jullie aandacht, begrip en handvatten. Ik ben weer mezelf, ben een blij mens 😄

Gerda Koenes

Een maand geleden de knop omgezet. Weg met die overtollige "winter"kilo's die elk jaar wat meer toenemen (hoe kan dat toch?). Het eerlijke antwoord krijg je bij Women's Line. Gewoon een kwestie van teveel eten en te weinig bewegen. Duidelijk. Aan de slag dus. Nu 4 weken verder en al bijna 3 kilo kwijt! Twee keer per week ozontherapie en twee keer per week bewegen in een verwarmde cabine. Verder krijg je goede voedingsadviezen en als je die ook opvolgt raak je dus vlot gewicht kwijt. Geen ingewikkelde diëten, maar een gezond voedingspatroon. Ik voel me er goed bij. Nu nog twee maanden te gaan, en dan weer "bikiniproof" de zomer tegemoet ;-)

Simone

Wat doe je als je wel weet hoe je moet afvallen maar het lukt gewoonweg niet. Dan volg je het advies op van een vriendin die wel flink is afgevallen met de methode van Women's Line. Halverwege januari had ik een afspraak en met enige schroom begon ik aan de intake. Professionele metingen werden verricht en een persoonlijk plan werd gesmeed. Na 13 weken ben ik inmiddels 11 kilo afgevallen. Heerlijk! En de schroom... die was na de eerste keer al weg. 2x per week lekker opwarmen in de ozoncabine en dan onder professionele begeleiding workouts doen in de verwarmde cabine, ieder voor zich maar toch met een gevoel van saamhorigheid met de andere dames die allemaal hetzelfde doel nastreven. Twijfel niet langer als je ook wilt afvallen. Monique en haar team staan voor je klaar. Ik ga nog even door!

Ingrid

Ben zeer tevreden wat ik bij Women’s Line tot nu toe heb bereikt. Sporten bij een sportschool hou ik niet van. Hier bij Women’s Line kun je eerst in een Ozon Cabine zitten om de spieren wat op te warmen. En daarna in een Warmte Cabine van ongeveer 38-40 graden sporten . Heerlijk is dat o.l.v Monique, Esther, Jose (Marianne )die je persoonlijk begeleiden dit vindt ik erg goed. En ik ga dan ook met heel veel plezier 2 x in de week na Women’s Line in Hoogezand toe . Ben in 2017 begonnen n.a.v mijn jongste dochter die hier al eerder sportte en ook met veel resultaat ! Daar door ben ik een keer met haar mee geweest om te kijken, of dit ook iets voor mij was. En inderdaad het heeft mij gelijk over de streep getrokken. Om bij Women’s Line te gaan sporten. En ben in totaal 13 kilo kwijt geraakt. Mijn streven was 10 kilo dus mijn doel bereikt. Maar ik ga rustig door om 2 keer in de week te blijven sporten. Zo blijf je conditie ook nog eens op pijl. Wat erg belangrijk is. Ik zou zeggen Sporten bij Women’s Line ? Gewoon doen! je wordt er heel goed begeleidt door de Persoonlijke begeleiders Monique, Esther en Jose ( Marianne )

Wilma Kuper

De medewerksters van Women's line hebben de eigenschap om het beste uit andere mensen te halen. Ze geven me een heel goed gevoel en tonen interesse. Zonder dit team zou ik het niet hebben klaargespeeld. Jullie vonden de oplossing voor mijn probleem. Jullie verdienen een dikke pluim en ik wil jullie dan ook bedanken voor het uitstekende werk. Bedankt voor jullie inzet!

Dinie Kortholt

< class="moduletable ">