In een prettige omgeving met deskundig en lief personeel een zeer goed resultaat bereikt. - 20 kilo in 6 maanden. Door te sporten in een verwarmde cabine geen enkele last van spierpijn. Het bijbehorend dieetadvies is zeer goed vol te houden en inmiddels een gewoonte geworden.

Mina Boomsema

 

In een fijne omgeving en met deskundig personeel sporten. In 1 jaar tijd een mooie reslutaat

Denise Kiel

 

Inmiddels 15 kg kwijt, super blij, dankzij woman’s line, goede begeleiding, persoonlijke benadering, motiverend!

Jacquelien Jacquelien

 

Sport nu 2 jaar bij Womensline en ben erg tevreden. Zeker met het resultaat: mooi wat kilo’s kwijt geraakt. En nu is het fijn om er te blijven sporten en de balans te houden! Af en toe een dipje, maar de motivatie blijft om het vol te houden! Daar ben ik erg blij mee!

Henriette Straatman

 

Ben zeer tevreden wat ik bij Women’s Line tot nu toe heb bereikt. Sporten bij een sportschool hou ik niet van. Hier bij Women’s Line kun je eerst in een Ozon Cabine zitten om de spieren wat op te warmen. En daarna in een Warmte Cabine van ongeveer 38-40 graden sporten . Heerlijk is dat o.l.v Monique, Esther, Jose (Marianne )die je persoonlijk begeleiden dit vindt ik erg goed. En ik ga dan ook met heel veel plezier 2 x in de week na Women’s Line in Hoogezand toe . Ben in 2017 begonnen n.a.v mijn jongste dochter die hier al eerder sportte en ook met veel resultaat ! Daar door ben ik een keer met haar mee geweest om te kijken, of dit ook iets voor mij was. En inderdaad het heeft mij gelijk over de streep getrokken. Om bij Women’s Line te gaan sporten. En ben in totaal 13 kilo kwijt geraakt. Mijn streven was 10 kilo dus mijn doel bereikt. Maar ik ga rustig door om 2 keer in de week te blijven sporten. Zo blijf je conditie ook nog eens op pijl. Wat erg belangrijk is. Ik zou zeggen Sporten bij Women’s Line ? Gewoon doen... je wordt er heel goed begeleidt door de Persoonlijke begeleiders Monique, Esther en Jose ( Marianne )

Wilma Kuper

 

Woman’s line heeft een prachtig concept om je te helpen bij het verminderen van je gewicht. Sporten en gezond te eten dit alles onder persoonlijke begeleiding. De woorden afvallen en diëten heb ik uit mijn woordenboek geschrapt. En daarvoor in de plaats: gewicht verminderen d.m.v gezond eten en dat betekend....terug naar de basis zoals wij het vroeger hebben geleerd. Ik heb inmiddels behoorlijk wat ervaring. Mijn streefgewicht bereikt maar blijf sporten om mijn gewicht te houden of nog te verminderen. De positiviteit van de dames werkt erg goed! T is er leuk en gezellig....ga er met plezier naar toe enne niet onbelangrijk....geen strakke pakjes cultuur. Voor die dit leest en wat gewicht kwijt wil. Try it!

Tiny Davids

 

Na 2 hernia operaties kilos medicijnen en n lijf dat niet meer voelde als de mijne maar ook n lijf dat niet meer kan hardlopen of volop kan fitnessen, mij aangemeld bij @womensline hoogezand. Wat n fijne sportschool. super schoon, super netjes. En bovenal Monique van der Ploeg en haar team super aardig, motiverend en enthousiast. De 1e kilos zijn weg en ik sport weer 2 x per week volle bak zonder last van mijn rug. Op naar mijn doel op 18 januari!

Karin de Vries

 

Ik ben een halfjaar geleden begonnen met women’s line En ben 12 kilo afgevallen en 102 cm kwijt. Ook minder cellulitis te zien. Je wordt heel vriendelijk ontvangen en geholpen. Deskundig personeel.

Willy Waaijer

 

Womensline: waar niet alleen aandacht is voor afvallen en "bewust eten" maar ook voor jou als persoon. Nadat je de eerste kilo's kwijt bent dat duwtje in de rug krijgen om dat leuke jurkje of strakkere shirtje te gaan dragen. Womensline daar waar je trots op jezelf wordt!!

Marijke Grave

Ik ben 3 maanden geleden begonnen bij womens line en inmiddels 10 kg kwijt, en dat zonder spierpijn , pijntjes en blessures heerlijk even in de warmte ontspannen en daarna sporten,ondanks mijn tegenwerkende schildklier gaat het allemaal goed en de dames staan altijd klaar met raad en daad!ook als het even tegenzit!! Top!!.

Karin Boomgaarden

Jezelf herpakken !! Je bent aan het goede adres bij het team van Women’s line. Goede begeleiding , prettige sfeer, Je krijgt er veel energie van, het is fijn.

Trees

Ook bij bij 'moest' er iets veranderen maar waar? Nou in Hoogezand; heerlijk! Voel me veel fitter en het bewegen in de cabine gaat zoveel makkelijker dan bv in de sportschool. Ook heb ik geen tot weinig spierpijn en de cm slinken aanzienlijk. Zelfs als ik s'avonds moe ben na een hele drukke dag, naar Womensline ga; heerlijk ontspannen in de ozoncabine en vervolgens ga sporten ben ik er weer helemaal, terwijl je anders op de bank voor de tv zit.... Echt een aanrader!!

Petra Fledderman

Lieve Monique en team, Sporten bij jullie is niet alleen heeeeel warm, maar voelt ook als een warme deken. De persoonlijke aandacht voelt zo goed. Ook als het even niet gaat is er altijd wel een mogelijkheid. Ik heb lange tijd bij jou (Monique) in Delfzijl gesport. Toen je wegging heb ik verschillende andere dingen geprobeerd, maar kwam toch weer bij jou uit. Daarvoor het ik die 2x per week het ritje Hoogezand-Winschoten wel over. Jullie zijn TOP!!!!!!!

Anneke Dik

Na jaren strijd tegen overgewicht heb ik de stap genomen om naar womensline te gaan. De ontvangst was geweldig en ze hebben mij erg gemotiveerd en ben in tussen 40 kilo lichter en 230 cm in omvang. Bedankt dames

Anneke

< class="moduletable ">