60 Dagen

Hoi, het heeft even geduurd maar nu ga ik weer verder met mijn blog. Ik ben ziek geweest en daar door heeft het vertraging op gelopen.

Ik ben nu 21.5 kilo afgevallen en voel me stukken beter. Mijn broeken maat 52 heb ik ingeruild voor maat 44.Totaal aan centimeters liegt er niet om bovenarmlinks 7 cm rechts 6 cm ,buste 12 cm, middel 14cm, taille 19 cm, buik 19cm heupen 19 cm, bovenbenen links 9.5 cm rechts10 cm en de knieƫn allebei 5 cm dat is een totaal van 1m 25.5 aan rondingen bijna mijn lengte van 1,64.

Probleem bij het afvallen was even dat ik verstopt raakte, een gesprek gehad met Petra daar over en die raadde me aan lijnzaad door de yoghurt te doen en dit werkt heel goed. De steun en is zo goed dat je gewoon moet doorgaan. Ze hebben altijd een luisterend oor en helpen je daar waar nodig.

Ook ontdek ik steeds ander eten je hebt bloemkoolrijst en courgette spaghetti heerlijk dit maak gewoon met kip en groentepakket met de kruiden voor gewone spaghetti en nasi .Dus geen pasta erdoor en zelfs mijn man eet dit mee.

En natuurlijk op zaterdag wat lekkers gebakje of een frikandel waar ik echt zin in heb zo beloon ik mijzelf en hou het vol.

Dus bedankt team van Womens Line ik weet nu dat ik mijn streef gewicht haal.(80 Kilo).

Groetjes Ina Gremmer