afvalrace

Hoi,

Mijn afvalrace gaat voorspoedig vind ik zelf, geen honger gevoel en zelfs met veel plezier naar Womens line Hoogezand. Vanaf het begin bijna geen spierpijn gehad en nu naar 8 week al een veel beter uithoudingsvermogen. Ik kan nu al 6 kilometer met de hond wandelen in 45 minuten TOP gevoel. Afgelopen donderdag hebben we ook weer een meting gedaan er waren weer veel centimeters af.

Totaal na 14 kg bovenarm links 6 cm , rechts 4 cm, buste 10 cm, middel 11cm, taille 16cm ,buik 12 cm ,heupen 12 cm , bovenbenen links 8 cm rechts ,9cm , knieën allebei 4 cm .Op mijn werk wordt het nu ook zichtbaar en een aantal dachten dat ik nu voor een maagverkleining ging ,dit zal ik nooit doen omdat ik niet in mij laat snijden als dat niet nodig is. En dan zijn er verhalen over dat ik denk dat had je nooit moeten doen. Ik weet dat minder eten heel moeilijk is maar het is mogelijk en je wordt steeds creatiever in het maken van lekker eten maken met weinig calorieën. Veel groente eten en mager vlees dan krijg je toch nog heel veel binnen. Brood met kaas 30+ Of magere vleeswaren is lekker met een blaadje sla er onder komkommer en een tomaat erop en je hebt een lekker broodje .Ik neem gewoon twee volkoren broodjes mee naar het werk en de rest in een bakje zodat het lekker vers is. Ook drink ik elke dag twee koppen groene thee gedroogde thee van (de tuinen),een kwartier laten trekken en dan opdrinken geeft een vol gevoel. Wat ik ook even wil delen is dat ik nu veel beter in mijn vel zit en ik van elke pond dat ik afval geniet.

Als ik niet naar Womens Line was gegaan had ik dit niet gered want daar word je twee keer per week gestimuleerd om door te gaan . Dus Bedankt Iedereen. Mijn blog gaat verder als ik 20 kg ben afgevallen .Tot over wat zal ik zeggen 3 a 4 week.

Groetjes Ina Gremmer