Min 10

Hoi,

Hier het vervolg van mijn verhaal om af te vallen. Ik ben na 5 weken 122,3 kilo dus even meer als 10 kg afgevallen. Ben zo super blij met dit resultaat. Zonder de begeleiding van Womens line was mij dit niet gelukt. Ze stimuleren mij om de drie dagen weer om door te gaan. De oefeningen in de Warmte cabine worden nu al wat beter en ik geniet ervan. Qua centimeters ben ik in totaal 61cm kwijt .Bij mijn taille is er zelfs al 11 cm af. Ik had weer een nieuwe foto gemaakt maar hierop kun je het verschil nog niet zien. Ik zelf merk het wel want ik moet nu een riem om bij mijn broeken anders zakt hij af. De centimeters die eraf zijn.

Bovenarm links 3 centimeter rechts 2 cm, Borstwijdte 7 cm, middel 5cm,Taille 11 cm, buik 1 cm,

Heupen 9 cm ,Boven benen links 6 cm en rechts 7cm en mij knieƫn elk 2 cm. Door dit te meten weet je ook waar het weg gaat. Het eten wat ik krijg is voldoende om de dag door te komen enje wordt steeds creatiever om toch nog veel binnen te krijgen.

Eigen recept wok groente 400 gram de variatie die je zelf lekker vindt plus een kleine courgette er bij snijden in dobbeltjes. 1 eetlepel olijfolie hier alles in bakken. Een andere pan met 250 gram rundvlees reepjes of kipreepjes bakken. Dit alles samenvoegen en kruiden toevoegen die je lekker vindt zoals B.V. Thaise of Chinese kruiden of iets van de bekende buitenlandse kruiden eventueel sambal en smullen maar. Dit is voor 2 personen zelfs mijn man vindt dit lekker. Ik eet alleen maar kip of rundvlees dit bevalt goed. Ook eet ik gewoon brood en aardappels dus niet koolhydraat vrij.

Nu ik 10 kg kwijt ben, heb ik dit gevierd met een slagroomtompoes van de bakker heerlijk. Wat ik ook doe als ik niet naar Womens line ga is een half uur wandelen (met de hond ).Ik merk nu al dat ik een betere conditie krijg. Als ik 15 kg ben afgevallen zal ik weer een foto erbij doen. Dus wat mij betreft is dit een geweldige methode om af te vallen. 

Groetjes Ina Gremmer